• Jelentkezz animátornak!

 • Tudod már a táncod?

  Legyen vicces, humoros vagy romantikus, érzelmes, mi felkészítünk rá!
  A személyes igényeitek figyelembevételével minden elképzeléseteket valóra váltjuk!

  Kérjen ajánlatot!
  Táncoktatás
 • Esküvői gyermekanimáció

  A násznép tagjai között a legkisebbek is helyet kapnak? Ne aggódj, ha ránk bízod a szórakoztatást, mi garantáljuk a jó hangulatot!

  Kérjen ajánlatot most!
  Gyermekanimáció
 • Gyermekzsúrok teljes körű szervezése

  Februári akció!
  Ha az év bármely páros napján születtél, akkor februárban a szülinapi csomagodat 10% kedvezménnyel biztosítjuk számodra. Siess, le ne maradj.
  Érvényes: február 28-ig.

  Kérjen ajánlatot most!
  Szülinapizsúr
 • Animacik-Lillafüred

Rólunk

Az Animacik olyan szakképzett animátorokból álló közösség, amely célja, hogy az emberek arcára mosolyt csalva szórakoztasson és élményben részesítsen. Profilunk fő vezérfonalai az esküvői táncoktatás és széles körű animációs szolgáltatás biztosítása esküvőkön.
Energikusak vagyunk, lendületesek és megbízhatóak. Kreatívan végezzük a munkánkat, rugalmasan alkalmazkodunk váratlan helyzetekhez. Pedagógiai végzettségünkből fakadóan értjük a gyermekek nyelvét, a munkánkat alázattal végezzük. Az energiakészletünk kifogyhatatlan és lelkesen, szívből mosolyogva dolgozunk!

Berend-Járfás Eszter vagyok, az Animacik megalkotója.
Művelődésszervező alapdiplomával és interkulturális pedagógia és pszichológia mesterdiplomával rendelkezem.
2013 óta foglalkozom gyermek-és sportanimációval. Tapasztalataimat először szállodai animáció során szereztem.
Az alábbi feladatokat láttam el:

 • Kézműves foglalkozások tervezése, szervezése és lebonyolítása.
 • Kreatív, szórakoztató játékok levezénylése.
 • Sport és táncos foglalkozások tartása, az üdülő vendégek szórakoztatása. Csapatvezetőként kollégáim munkájának koordinálása.
 • Sport óráim: Intervall aerobic, Reggeli torna, Has-láb-popsi edzés
 • Táncos óráim: Zumba, Mini disco

A szezonális animáció után törekedtem arra, hogy az egyetemi tanulmányaim mellett egész évben ezen a területen dolgozhassak, ezért egy születésnapi zsúrokat szervező céghez szerződtem. Születésnapi rendezvényeken kreatív és szórakoztató játékok levezénylésével foglalkoztam. Ezzel párhuzamosan egy céges rendezvények animálásával foglalkozó céggel is kapcsolatba kerültem. Céges rendezvényeken, csapatépítő bulikon zumba oktatóként és játékvezetőként is dolgoztam. Sportnapokon a mozgás örömében részesítettem a résztvevőket, csapatépítő rendezvényeken azonban a játékok sikerességéért feleltem.
Főbb feladatok:

 • Zumba edzés megtartása
 • Vezető animátorként önállóan, vagy kisebb csapatban játékos feladatok levezénylése,
 • Segítő animátor munkájának koordinálása

2015-ben ismerkedtem meg az Erzsébet Programmal, amely hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásával foglalkozik. A nyári turnusba, programszervezőnek jelentkeztem, és a sikeres felvételt követően 3 turnusban dolgozhattam együtt egy 20 fős szervezői csapattal, hogy hétről hétre 1800-2000 fiatalnak nyújtsunk felejthetetlen pillanatokat. A 2016-os évben a csapat tagjaként szintén 3 héten át dolgozhattam a csapatban.
Főbb feladatok:

 • Programok lokális szerezése és lebonyolítása
 • Kiegészítő programok szervezése,
 • Felügyelő tanárok és új kollégák mentorálása
 • Segítő kollégáim munkájának koordinálása, sikerességükre történő reflektálás

A csapatom tagjait olyan animátorok alkotják, akik kreatívan végzik a munkájukat, rugalmasan alkalmazkodnak váratlan helyzetekhez. Pedagógiai végzettségükből fakadóan értik a gyermekek nyelvét, munkájukat alázattal végzik. Az energiakészletük kifogyhatatlan és lelkesen, szívből mosolyogva dolgoznak.

Esküvői táncoktatás

Az animátor nem csak a gyereksarokban képes a szórakoztatásra, hanem a táncparketten is. Tanuld meg az alapokat képzett tánctanárainkról, koreográfusainktól.
Az esküvői ceremónia elengedhetetlen része, az est megkoronázása, az ifjú pár első tánca. Ilyenkor nagy lehet a nyomás, mivel minden szem rátok szegeződik. De ne félj, segítünk, hogy a nagy napon, a nagy pillanatban, magabiztosan lépj a szeretteid elé.

Szeretnél magabiztosan ragyogni a vendégsereg előtt? Ne aggódj, ha nem tudsz táncolni, vagy félénk vagy, mert mindent a ti karakteretekhez igazítunk. A koreográfia lehet romantikus és meghitt vagy lehet pörgős, humoros. Minden azon múlik, milyen a ti személyiségetek.
Törekszünk rá, hogy előcsalogassuk a bennetek rejtőző táncparkett ördögét, segítünk megtalálni a ti táncos karaktereteket! Hidd el, te is mosolyogva távozol majd a táncórákról!

Az első óra, a személyes konzultáció ingyenes, gyere el bátran!

Meséljenek rólunk azok a képek, amelyeken a már nálunk táncolt párok láthatóak életük legboldogabb napján!

Esküvői táncoktatás
eskuvoi-gyerekanimacio

Esküvői gyerekanimáció

Gyerekekkel az esküvőn? Naná!

A násznép tagjai között a legkisebbek is helyet kapnak? Ne aggódj, ha ránk bízod a szórakoztatást, mi garantáljuk a jó hangulatot!
Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek felügyeletén túl maradandó élményt adjunk a picúrok számára. Ezért kézműves foglalkozásokkal, mozgásos, kreatív feladatokkal, mini discoval kápráztatjuk el őket az esküvő ideje alatt.

Előnyünk, hogy az esküvő teljes időtartama alatt rendelkezésre állunk, rugalmasan alkalmazkodunk az egyéni kérésekhez és sok éves tapasztalattal rendelkezve garantáljuk a minőségi szórakoztatást.

Rendezvények

iskolaknak

Iskoláknak

Kedves Iskolai Vezetők, Pedagógusok!
Vállaljuk, hogy intézményükben felkészítjük a tanulókat az iskolai rendezvényekre, fellépésekre, gálára. Látványos, táncos produkciókkal kápráztatjuk el a közönséget.
A gyerekek nyelvét jól ismerjük, több éves múlttal rendelkezünk a gyermekek iskolákban történő táncoktatása területén. A tanulók órarendjéhez igazodva segítjük a felkészülést. Időben rugalmasan alkalmazkodunk az intézmény napirendjéhez.
Az alábbi szolgáltatások közül választhat:

 • Iskolai előadásra történő felkészítés
 • Gálára történő felkészítés
 • Szalagavató táncok betanítása

Kérjen ajánlatot!

szallodaknak

Szállodáknak

A szállodai animáció során a vendégek aktív kikapcsolódásáról animátorok gondoskodnak. Széles körű szolgáltatásainkat minden korosztály számára ajánljuk.
A gyermekek részére játékos vetélkedőkkel, kézműves, kreatív foglalkozásokkal készülünk, a felnőttek számára sportprogramokat, izgalmas vetélkedőket, esti show műsorokat szolgáltatunk.
Gyermek és felnőtt programjaink többnyire egymással párhuzamosan zajlanak, a programterveket a szálloda profiljához igazítjuk, figyelembe véve a helyi adottságokat.
A szállodai animáció programkínálata:

 • Gyermek animáció: Kézműves, játékos foglalkozásokkal, kreatív mozgásos feladatokkal kötjük le a legkisebbek figyelmét. Kifejezetten kedveltek a tematikus programok, mint a kalóznap, az indián nap vagy a szuperhős nap.
 • Sportanimáció: Leginkább felnőttek számára szóló, aktív pihenést biztosító programok. Ezek közé tartozik a reggeli torna, az aqua dancing, has-láb-popsi tornák és a zumba.
 • Esti show animáció: Családok számára szóló, interaktív vetélkedők, gyermek és tini disco táncos mulatságok.
taborozas

Táborozás

A nyári tánctáboraink még szervezés alatt állnak.
Részletek hamarosan!
Köszönjük szépen a türelmeteket!

szulinapizsur

Szülinapi zsúrok

A gyermekek életében minden évben a legizgalmasabb nap a születésnapjuk. Ilyenkor minden róluk szól, ajándékot kapnak, mindenki őket ünnepli, sok tortát és finomságot ehetnek.
Mi szeretnénk ezt az alkalmat még emlékezetesebbé tenni egy szuper születésnapi zsúrral. A szülinapos és barátai számára interaktív játékos mókával készülünk.
A kisebb korosztály számára játszó kuckót alakítunk ki, a nagyobbakkal izgalmas vetélkedőket játszunk.

Amit biztosan garantálunk, az a sok lufi, a nevetés és a jó hangulat!

Referenciák, ajánlások

Kedves Eszti!
Nagyon szépen köszönjük, hogy felkészítettél minket a nyitótáncunkra életünk legszebb és legfontosabb napjára!!! <3
Köszönjük a csodás koreográfiát és zenevágást, a sok türelmet és bíztatást, a beszélgetéseket és a fantasztikus hangulatú órákat, amiket mindig úgy éreztünk, hogy egy szempillantás alatt véget érnek, mert annyira jól éreztük magunkat. A végeredmény Neked köszönhetően fantasztikus lett!! 🙂
Imádtunk a közös munkát Veled, nagyon fog hiányozni, nagy örömmel és boldogsággal fogunk visszagondolni erre az időszakra! 🙂 <3
Puszi Orsi & Viktor

„Esztert a munkahelyemen keresztül ismertük meg, ahol gyerekeket oktat táncra. Felkértük esküvőnk nyitótáncának koreografálására/betanítására. Nem volt sok időnk,  mégis ezen pár alkalom alatt kihozta belőlünk a maximumot.
Egy hihetetlenül kedves, energikus, végtelenül szimpatikus és kreatív embert ismerhettünk meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!”

„Járfás Eszter melegszívű házigazdaként és kiváló szervezőként gondoskodott arról, hogy a táborba érkező gyermekek felejthetetlen élményekkel gazdagodva és új barátságokra lelve térjenek haza szüleikhez, nevelőikhez”
Teljes ajánlás letöltése

„Kedves Eszter,

fogadjátok szeretettel tőlünk ezt a képet, ami az esküvőnkön készült a kis Csapatról. Ezúton szeretnénk Neked még egyszer megköszönni azt, hogy a gyerekek számára is felejthetetlenné Tetted a nagy napunkat. A szülők is felhőtlenül, aggodalmak nélkül tudtak szórakozni, hiszen tudták, hogy a csemetéik a legjobb kezekben vannak! A kislányok pedig a mai napig (és ismerve őket még nagyon sokáig) emlegetik, hogy milyen jó volt Eszterrel játszani az esküvőn 🙂

Nagy kedvenc volt a csillámtetkó, és a közös tánc koreográfia betanulása. Szívből ajánlunk Téged mindenkinek aki szeretné, hogy a gyerkőcök, és szüleik egyaránt jól szórakozzanak a rendezvényen!”

Nagy segítség volt Eszter és csapata az esküvőnkön. A gyerekek nagyon élvezték a játszósarkot, a kézműveskedést is, és főként a gyerek discot. Csak ajánlani tudom az Animacikat, kedvesek, mosolygósak, gyerekszeretők, rugalmasak.

„Eszter nélkül nem tudom mit csináltunk volna az esküvőn… Akkora segítség volt, hogy Kriszta barátnőm haza is akarta vinni a gyerekeinek 🙂 Köszönjük, hogy jöttetek!! Hatalmas LIKE, ajánlom őket minden szülőnek!!”

„Kedves Eszter!
Meg szeretnénk köszönni, hogy be tanítottad nekünk a nyitó táncot, nélküled nem sikerült volna! További sok sikert! Erika és Lóri”

Partnerek

Saliris

Castellum Hotel Hollokő

Kérjen árajánlatot!

szulinapizsur

  tancoktatas

  Elérhetőségeink

  info@animacik.hu

  +36 70 619 6745