Esküvői gyermekanimáció

(esküvői gyereksarok)

tancoktatasGyerekekkel az esküvőn? Naná!

Kedves Ifjú Pár!

Amennyiben gyerekbarát esküvőt terveztek, nálunk jó helyen jártok!

Mindig nehéz megszervezni, hogy a házasulandók, a család és a barátok is elégedettek legyenek az esküvőn. El nem hanyagolható szempont, hogy a vendégsereg jól érezze magát szerettei esküvőjén, ezt azonban képes megnehezíteni egy-két eleven poronty. Esküvői gyereksarok szolgáltatásunk célja levenni a terhet az ifjú pár és a gyermekkel érkező vendégek válláról. Programjaink ideje alatt a kisgyermekes szülők garantáltan fellélegeznek majd! Szakképzett animátori csapat biztosítja a minőségi szórakoztatást a gyermekek számára a nagy napon.

A gyerekek részére szóló programokat az esküvői forgatókönyvhöz igazítjuk, így garantáljuk a gördülékenységet és a szervezettséget az esküvőn.

Programjaink tökéletesen igazodnak a 3-10 éves korú gyermekek érdeklődési köréhez. A játék forgatagában az egymásnak idegen gyermekek megismerkednek egymással, a foglalkozások ideje alatt közelebb kerülnek egymáshoz.

Programjaink közé tartoznak látványos kézműves foglalkozások, tematikus játékok és színezők, izgalmas vetélkedők, kalandos kincskeresők. Az este folyamán táncos, zenés disco-val örvendeztetjük meg az apróságokat. Szükség esetén, a helyszínen altatást is vállalunk!

Esküvői gyermekfelügyelet szolgáltatásunk időtartama 6 óra, amely kültéri és beltéri helyszínen egyaránt megvalósítható.

Szolgáltatásunk megrendelésekor két csomag közül választhatnak. A Maci, kisebb csomagot olyan esküvők esetében ajánljuk,ahol kevesebb hely áll rendelkezésre az aktívabb programokhoz. Ilyenkor általában kézműves kuckóval, csillámtetoválással és kincskereső játékkal készülünk a gyermekek számára.

A nagyobb, Medve csomagunkat olyan megrendelőknek ajánljuk, ahol az esküvő ideje alatt kültéri helyszín is rendelkezésre áll a játékok lebonyolításához. Ebben az esetben a kreatív kézműves kuckón túl szabadtéren megvalósítható játékokkal is készülünk, mint például speedball pálya, pingpong bajnokság, tollaslabda vetélkedő és darts bajnokság.

Választható extra szolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Lufihajtogatás
  • Tánctanítás
  • Arcfestés
  • Buborékfújó gép
  • Instax fényképező (azonnali fotók)

További fontos tudnivalók:

Extra szolgáltatások bármelyik csomaghoz kérhetőek.

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunk az ország bármely területén elérhető!

Egy időpontra több esküvőt is vállalunk, így ne habozz, ha az utolsó pillanatban írnál nekünk.