Esküvői referenciák, ajánlások

Táncoktatás
Gyermekanimáció

„Nagy segítség volt Eszter és csapata az esküvőnkön. A gyerekek nagyon élvezték a játszósarkot, a kézműveskedést is, és főként a gyerek discot. Csak ajánlani tudom az Animacikat, kedvesek, mosolygósak, gyerekszeretők, rugalmasak.”

„Eszter nélkül nem tudom mit csináltunk volna az esküvőn… Akkora segítség volt, hogy Kriszta barátnőm haza is akarta vinni a gyerekeinek 🙂 Köszönjük, hogy jöttetek!! Hatalmas LIKE, ajánlom őket minden szülőnek!!”

„Kedves Eszter,

fogadjátok szeretettel tőlünk ezt a képet, ami az esküvőnkön készült a kis Csapatról. Ezúton szeretnénk Neked még egyszer megköszönni azt, hogy a gyerekek számára is felejthetetlenné Tetted a nagy napunkat. A szülők is felhőtlenül, aggodalmak nélkül tudtak szórakozni, hiszen tudták, hogy a csemetéik a legjobb kezekben vannak! A kislányok pedig a mai napig (és ismerve őket még nagyon sokáig) emlegetik, hogy milyen jó volt Eszterrel játszani az esküvőn 🙂

Nagy kedvenc volt a csillámtetkó, és a közös tánc koreográfia betanulása. Szívből ajánlunk Téged mindenkinek aki szeretné, hogy a gyerkőcök, és szüleik egyaránt jól szórakozzanak a rendezvényen!”

„Kedves Eszti!
Nagyon szépen köszönjük, hogy felkészítettél minket a nyitótáncunkra életünk legszebb és legfontosabb napjára!!! <3
Köszönjük a csodás koreográfiát és zenevágást, a sok türelmet és bíztatást, a beszélgetéseket és a fantasztikus hangulatú órákat, amiket mindig úgy éreztünk, hogy egy szempillantás alatt véget érnek, mert annyira jól éreztük magunkat. A végeredmény Neked köszönhetően fantasztikus lett!! 
Imádtunk a közös munkát Veled, nagyon fog hiányozni, nagy örömmel és boldogsággal fogunk visszagondolni erre az időszakra! <3
Puszi Orsi & Viktor”

“Esztert a munkahelyemen keresztül ismertük meg, ahol gyerekeket oktat táncra. Felkértük esküvőnk nyitótáncának koreografálására/betanítására. Nem volt sok időnk,  mégis ezen pár alkalom alatt kihozta belőlünk a maximumot.
Egy hihetetlenül kedves, energikus, végtelenül szimpatikus és kreatív embert ismerhettünk meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!”

“Kedves Eszter!
Meg szeretnénk köszönni, hogy be tanítottad nekünk a nyitó táncot, nélküled nem sikerült volna! További sok sikert! Erika és Lóri”

„Szuper jól érezték magukat a gyerekek és a felnőttek is az esküvőn! Nagyon szépen köszönjük a szervezést Esztinek, és a kivitelezést Csengének és Edinának!
Szívből ajánlom mindenkinek! �”

„A legkiválobb csapat akivel valaha találkoztam!! Köszönjük szépen az Esküvőnkre való felkészítést a táncunk Nektek köszönhetően fantasztikus lett!!”