Esküvői referenciák, ajánlások

Táncoktatás
Gyermekanimáció

“Nagy segítség volt Eszter és csapata az esküvőnkön. A gyerekek nagyon élvezték a játszósarkot, a kézműveskedést is, és főként a gyerek discot. Csak ajánlani tudom az Animacikat, kedvesek, mosolygósak, gyerekszeretők, rugalmasak.”

Évi Senkár

“Eszter nélkül nem tudom mit csináltunk volna az esküvőn… Akkora segítség volt, hogy Kriszta barátnőm haza is akarta vinni a gyerekeinek 🙂 Köszönjük, hogy jöttetek!! Hatalmas LIKE, ajánlom őket minden szülőnek!!”

Darányi Dóra

“Kedves Eszter,

fogadjátok szeretettel tőlünk ezt a képet, ami az esküvőnkön készült a kis Csapatról. Ezúton szeretnénk Neked még egyszer megköszönni azt, hogy a gyerekek számára is felejthetetlenné Tetted a nagy napunkat. A szülők is felhőtlenül, aggodalmak nélkül tudtak szórakozni, hiszen tudták, hogy a csemetéik a legjobb kezekben vannak! A kislányok pedig a mai napig (és ismerve őket még nagyon sokáig) emlegetik, hogy milyen jó volt Eszterrel játszani az esküvőn 🙂

Nagy kedvenc volt a csillámtetkó, és a közös tánc koreográfia betanulása. Szívből ajánlunk Téged mindenkinek aki szeretné, hogy a gyerkőcök, és szüleik egyaránt jól szórakozzanak a rendezvényen!”

Edit és Andris

“Kedves Eszti!
Nagyon szépen köszönjük, hogy felkészítettél minket a nyitótáncunkra életünk legszebb és legfontosabb napjára!!! <3
Köszönjük a csodás koreográfiát és zenevágást, a sok türelmet és bíztatást, a beszélgetéseket és a fantasztikus hangulatú órákat, amiket mindig úgy éreztünk, hogy egy szempillantás alatt véget érnek, mert annyira jól éreztük magunkat. A végeredmény Neked köszönhetően fantasztikus lett!! 
Imádtunk a közös munkát Veled, nagyon fog hiányozni, nagy örömmel és boldogsággal fogunk visszagondolni erre az időszakra! <3
Puszi Orsi & Viktor”

Orsolya Harsányi

“Esztert a munkahelyemen keresztül ismertük meg, ahol gyerekeket oktat táncra. Felkértük esküvőnk nyitótáncának koreografálására/betanítására. Nem volt sok időnk,  mégis ezen pár alkalom alatt kihozta belőlünk a maximumot.
Egy hihetetlenül kedves, energikus, végtelenül szimpatikus és kreatív embert ismerhettünk meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!”

Orsi és Tamás

“Kedves Eszter!
Meg szeretnénk köszönni, hogy be tanítottad nekünk a nyitó táncot, nélküled nem sikerült volna! További sok sikert! Erika és Lóri”

Csibi-Török Erika

“Szuper jól érezték magukat a gyerekek és a felnőttek is az esküvőn! Nagyon szépen köszönjük a szervezést Esztinek, és a kivitelezést Csengének és Edinának!
Szívből ajánlom mindenkinek! �”

Dóri Kovács

“A legkiválobb csapat akivel valaha találkoztam!! Köszönjük szépen az Esküvőnkre való felkészítést a táncunk Nektek köszönhetően fantasztikus lett!!”

Káró-Kresztyankó Kitty